Bimët e Egra ArabeBimët e Egra Arabe

Bimët e Egra Arabe

Mbështetja për pacientët me Kancer

Mbështetja për pacientët me Kancer

Bimët e Shkretëtirës në mbështetje të pacientëve me Kancer
Mbështetja për Autizmin

Mbështetja për Autizmin

Bimët e Shkretëtirës në Mbështetje të fëmijëve me Çrregullim të Spektrit të Autizmit (ASD) dhe çrregullime Neuro-Zhvillimore

Na kontantoni dhe na ndiqni në mediat sociale

Email, Facebook, Instagram, Chat

Pagesa

Ne pranojmë Visa, MasterCard®, PayPal
Ne pranojmë pagesa online nëpërmjet: Visa, MasterCard, PayPal. Të gjitha të dhënat transmetohen të koduara nëpërmjet një lidhjeje të sigurt TLS, të mundësuar nga sistemi i Paypal. Nëse keni ndonjë vështirësi në procesin e blerjes, mund të bisedoni me ne për mbështetje në çdo kohë, në Chatin që e shihni në fund të faqes djathtas. Ju mund të porositni gjithashtu nëpërmjet facebook, instagram, email apo bisedës direkte në chat me ne, pastaj ta bëni pagesën me anë të transfertës bankare me anë të faturës përkatëse që do t’ju japim.

Transporti

Ju mund t’i blini produktet që dëshironi online direkt në faqen tonë, dhe ne jua sjellim porosinë direkt në pragun tuaj. Porositë postohen me postë të shpejtë “DHL Express” brenda 24 orëve nga kryerja e pagesës në një nga mënyrat e mësipërme, dhe menjëherë ju vjen konfirmimi me email bashkë me kodin e gjurmimit online të pakos. Porosia mbërrin në shtëpinë tuaj, në çdo vend të botës, brenda 3-4 ditëve pune; duke përjashtuar ditët e festave kombëtare ose ndërkombëtare, si dhe fundjavat.